English text Please click flag for English text

Vidars Jan Mayen side

i samarbeide med

IJM-logo

Ishavsforeningen flytter til nye sider: http://ihf-jan-mayen.org/
Du ønskes velkommen til våre hjemmesider, som i det store og hele er viet Jan Mayen, vulkanøya i ishavet på 71°N 8°30’W, - omtrent under den blinkende stjernen på kartet under.

- Hva er nytt på sidene? 
(Småoppdateringer listes ikke opp på "hva er nytt" siden, men vil gi oppdatert dato over.)

Navigasjon på sidene:
Om du har Javascript på nettleseren din kan du bruke menyen øverst på siden.
Klikker du på den blinkende stjernen på kartet, vil du komme til et satellittbilde av øya (også omtalt som klikkbart kart). Klikk på de avmerkede punktene på bildet, for å komme til et bilde fra stedet der punktet er avmerket, eller til et sted på øya hvor du har utsikt mot dette punktet.
I tillegg kan du gå til sideoversiken, hvor det skal ligge en fullstendig fortegnelse over alt materiale på sidene (Rekkefølgen bestemt av når de enkelte sider ble laget).
En annen mulighet er å gå til Link siden, hvor lenker til andre sider vedrørende Jan Mayen (og kanskje annet av interesse) kan finnes.
Kart over jordkloden med with Jan Mayen markert med en blinkende stjerne

Ishavsforeningen Jan Mayen

Dersom du har en bakgrunn med relevans til Jan Mayen, kan det hende du er interessert i å være med i Ishavsforeningen Jan Mayen? Du er velkommen til å melde deg inn med elektronisk innmeldingsskjema, sammen med innmeldingsskjemaet finner du også foreningens vedtekter.   NB! Bruk også innmeldingsskjemaet til å melde adresse- eller e-post forandring.
Du kan også finne Nyhetsbrev fra IJM.

Litteratur/DVD-tips (Gaveidé?)

*   Først av alt Susan Barrs bok om Jan Mayen, - standardverket for alle Jan Mayenere og for alle andre som er interesserte i øya. Denne er ikke lett å få tak i i bokhandelen lenger, men send en e-post til Susan, så har hun nok et eksemplar du kan få kjøpt (kr 390 + porto), - kanskje til og med en signert utgave!
*   Er du interessert i mer visuelle inntrykk, kan du gå til Bjørn Fredriksens hjemmeside. Han har laget DVD-videoen "Velkommen til Olonkinbyen", og flere er på gang.
*   Og sist, men ikke minst, Torbjørn Brasets fantastiske bok "Jan Mayen - Et besøk i bilder"

Kontakt

Kommentarer, spørsmål eller forslag? Dersom du har tips om hjemmesider jeg burde lenke opp, eller for eksempel om museer der en finner ting med relevans til Jan Mayen; Vennligst send meg en e-post:  

E-post direkte til Jan Mayen? - Adressen er: Interne tlf. nr. på Jan Mayen finner du her. Besetningen lager også egne hjemmesider om Jan Mayen, her finner du blant mye annet snacks, nyheter og bilder av tidligere kontingenter.

Vil du treffe gamle kjente? Prøv Kontakt-siden hvor du kan finne E-post adresser til folk som har-, eller har hatt tilknytning til Jan Mayen.


Vær-sider


Søk

Her er en god søkemotor dersom du vil prøve å finne mere Jan Mayen info på egen hånd:
Google

Likeverdige adresser til denne siden: http://vteigen.hos.online.no og http://vteigen.home.online.no og http://home.online.no/~vteigen

Hjemmesidene mine er laget og vedlikeholdt med: Macromedia Homesite 5.2, Live Image 1.35a og Top Style pro 3.1 CSS editor.

Synes du sidene ser rare ut? Kanskje det er en idé å oppdatere nettleseren din?
Jeg prøver å lage sidene mine etter reglene i HTML 4.0 standarden, og tester dem med noenlunde siste utgave av Opera (7.54), Microsoft Internet Explorer (6.0), Netscape (7.01) og Mozilla Firefox (1.04).

Jordklode m/Jan Mayen

Hilsen Vidar T.
[Get Opera!]MSIE logo netscape logo Get Firefox! Homesite logo
Top Syle Logo

Meny link

WebGraphics Optimizer Valid HTML 4.01! Valid CSS