[Om oss] [Oppdrettere] [Medlemsinfo] [Utstilling] [Smaaservice] [Viktige linker] [Innmelding] [Mail]
Trykk her for flere linker nederst på siden

Cat & flower bar
OM oss
Smaalenene Katteklubb
Cat & Flowerbar

 

 

NRR FIFe
Hunden tror den er menneske. Katten vet den er Gud!


Mange har derfor latt seg fascinere av dette gåtefulle, selvgode dyret. Noen har meldt seg inn i en katteklubb for å få vite mer ! I Norge er det over 35 katteklubber tilsluttet Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR). For deg som bor i Indre Østfold er SMAALENENE KATTEKLUBB det naturlige valget. Klubben ble stiftet 14. januar 1992, og opptatt i NRR samme år.
Klubben har til oppgave å spre informasjon om katter og kattehold for derigjennom bl.a. å høyne kattens status i samfunnet vårt. Som alle dyreforeninger innser vi nødvendigheten av å fremme våre venner dyrenes interesser i en verden der asfalt, glass, stål og betong valser ned alt som ikke tjener «fremskrittet». Klubben vår ser på katten som en myk verdi det er vel verdt å ta vare på. Nå mer enn noensinne !
cateyes-lf.gif
Medlemsmøter
Klubben avholder medlemsmøte annenhver måned. Møtene finner p.t. sted i Frivilligsentralen i Spydeberg. På medlemsmøtene er det vanligvis et tema. Det kan være en kjent oppdretter som forteller om sin rase, en veterinær som f.eks. forteller om smittsomme sykdommer osv. Der serveres kaffe, mineral-vann, rundstykker og kaker, og da går praten livlig rundt bordene. Selvsagt har vi utlodning, og det er medlemmene som har med seg en liten premie hver. I sommerferien har vi grillfest der medlemmene tar med seg venner og kjente - mat og drikke etter behov, og selvsagt masse godt humør.

Klubbens utstillinger
Hvert år skal vi avholde en stor internasjonal utstilling. Dommerne kommer fra inn og utland, og de vurderer kattene etter en internasjonal standard godkjent av det verdensomspennende forbundet Fédération Internationale Féline (FIFé). Vår klubb er medlem av dette forbundet gjennom Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR). HUSKATTEN står sentralt hos oss også i utstillingssammenheng. Så har du en ganske alminnelig Mons eller Nusse, er du hjertlig velkommen til å stille ut katten din ! Men følgene krav må oppfylles: Huskatten må være registrert i NRR, vaksinert og den må være kastrert (sterilisert) hvis den har fylt 10 måneder.
utstilleren må selvsagt også være medlem av en klubb, f. eks. SMAALENENE KATTEKLUBB.
hvitkatt.gif
Tjenestevei
I katteverden er det ellers slik at all kontakt med forbund eller andre klubber i utgangspunktet går gjennom din egen klubbs sekretær.
De to viktigste unntakene er disse:
1. Påmelding til utstilling sender du til vår utstillingssekretær som sørger for å sende den videre til arrangørklubbens etter at alle data er nøye kontrollert.
2. Utstillingsavgiften, - det det koster å få en katt med på utstilling, - betaler du direkte til arrangørklubbens oppgitte konto.
Det er ellers alltid viktig at du kontakter klubben din dersom du skal foreta deg noe du ikke har vært med på før, som for eks. å kjøpe katt, importere en katt, stille den ut, anskaffe deg stamnavn eller finne partner til katten din.
Det kan spare deg for problemer senere.
Svært ofte er det utarbeidet regler og prosedyrer for hvordan man skal gå frem i bestemte situasjoner.
tigcat-fly.gif
Aristokatt – et medlemsblad på høyt nivå
Som medlem av vår klubb får du i tillegg til vår egen lokale info, forbundets katteblad ARISTOKATT 4 ganger pr.år. Aristokatt er et blad av høy kvalitet og gir deg masse info om katter og kattehold. Og har du noe på hjertet, kan du selv ta pennen fatt - og senere få det på trykk i Aristokatt.

Katten har etter hvert begynt å innta førsteplassen som kjæledyr i Norge.
Vil du vite mer, ta f.eks. kontakt med dem som viser frem sine katter under utstillinger. Eller kontakt Smaalenene Katteklubb, v/ sekr. Reidun Svenssen, Mørkveien 610, 1820 Spydeberg. Tlf: 69 83 83 40
INNMELDINGSSKJEMA: HER

Til slutt vil vi håpe at du blir et aktivt klubbmedlem som kan være med og videreutvikle klubben vår til beste for kattesaken i distriktet og i landet for øvrig.


Velkommen
Velkommen som medlem i Smaalenene Katteklubb
CFA GCCF FIFe TICA
Lokal norsk tid

Dato

Medlems info Innmelding Styret Om oss Huskeliste - Utstilling Kattenavns-
forslag
Smaaservice Viktige linker Nye medlemmer & stamnavn Oppdrettere Smaalenenes
vedtekter
Home

E-post

Oppdatert: 15. februar '15
© WebMaster/Design: Reidun Svenssen - Mai ´97


LINKER TIL ANDRE SIDER:
[Home] [Huskeliste når du skal stille ut] [Kattenavnsforslag]
[Linker] [NRR's hjemmeside] [FIFe dommere]
[Reidun's Cat Site] [Mail: Roald Westre] [Mail: Reidun Svenssen]