ROSEN

Første side

Mitt fødested

Linker

En Rose fra Jesus
“A Rose from Jesus”

Jeg heter Jan Pedersen. Fram til jeg var 43 år, så benektet jeg på det sterkeste at det fantes en Gud, men på sommeren i 1990, så viste Han seg for meg på en sterk måte i form av en jente fra Ungdom i Oppdrag som satt ved min sykeseng da jeg våknet opp etter en hard cellegiftkur.
Gud hadde en mening med livet mitt. Det var ikke lett og oppdage det når jeg hadde det værst, men når jeg ser meg tilbake, så var Han der også de gangene han føltes langt unna. Jeg har fått føle rikitgheten av fortellingen “Fotsporene”

Jeg fikk livet i gave på nytt, og derfor bestemte jeg meg for å være med på og spre det gode budskap gjennom mitt forfatterskap. Etter debuten med Rosen i 1994, har jeg skrevet 5 romaner, som alle er utgitt på Lunde Forlag. Espens Hemmelighet er også utgitt i Danmark.
Nå i 2005 kom oppfølgeren til Espens Hemmelighet, en ungdomsroman med tittelen Orkideene

Hvis de ikke har den i bokhandelen nær deg, så be dem bestille den.

Hvem er jeg

English Verson

TEKSTER FRA VÅR KRISTNE SANGSKATT

HER FINNER DU OMTALE AV MINE BØKER SOM ENDA ER I SALG

Lunde Forlag

UNGDOMSROMAN (Sjanger ..., kristen spenningsroman)
Orkideene.

Tvillingene Arvid og Reidar får inn en del junkmail på sin pc. Reidar svarer på en og spør om han kan få vedlegget i Word slik at han kan få lest det. Men mailen var slett ikke ment for dem. Det var beskjed om en forsendelse, et passord, og et sted hvor de skulle møte opp. Hvem var det som skulle møte på kaia, og hvilke hemmelige meldinger var dette?
Tvillingene blir enige om at politiet sikkert ikke vil bruke tid på dette, så de bestemmer seg for selv å møte opp for å finne ut hva som skjer.

Adr: Bergheimsveien 28. L 35 7049 Trondheim

Tlf 73 93 83 04


ris-pe@online.no

JULEGAVE??

Få mine bøker Rosen og Orkideene for kun kr 250 til sammen.
Porto på kr 22 kommer i tillegg.