Startside / Opp / Bårds  pizza / Kalkunlår / Svinefilét ala Marco / Røstipoteter / Spaghettigryte / Broccolisalat / Fisk i wok / Konfektkake / Oppskrifter
 

6 porsjoner

2 store kalkunlår

litt persille

2-3 båter hvitløk

2 ss olje

2 ts. sitronpepper

1/2 ts. salt

10-12 poteter

5 gulrøtter

2 purre

1 1/2 dl hønsebuljong

noen klatter smør

litt frisk rosmarin

Lag små snitt i låret med en spiss kniv og fyll dem med persille og biter av hvitløk. Pensle låret med olje tilsatt salt og pepper. Legg potetene skåret i skiver og grovdelte grønnsaker i en stor ildfast form. Hell på hønsebuljong, noen klatter smør og kvister av rosmarin. Legg lårene på toppen. Stek midt i ovnen ved 180 °C i ca 1 time. Server med nykokt brokkoli og sjyen som har dannet seg i formen.

Til toppen 


Startside | Presentasjon | My UNIVERSE in English | Linker | Katter | Oppskrifter | Chinchilla-sidene | Artikler & Poesi | Humor Spinal Muskelatrofi | Gjestebok | Brukerstyrt Personlig Assistanse |
 

Sist oppdatert: 27 november, 2002 01:19
Kirsti Dahle (TAKK til Pål Leveraas - i 1997 - for god hjelp til å komme igang med hjemmesidesnekring)