Enton, Psyduck
Eslik Tresve

Visit the Pokemontop50


 
 
 
 

 

Dette er en hemmelig beskjed. DU fant den!!!
23. November 2000
Som representant for Norge i aldersklassen 11-14 dro jeg til USA for å delta i Super Trainer Showdown 18. November.
Billettene vant jeg i den norske kvalifiseringsrunden som ble holdt på Håndverker'n konferansesenter i Oslo. Det var tre vinnere i hver sin aldersklasse her i Norge: Jonas (8), Mats (15) og meg (Eskil, 14).
Sammen dro vi mot Frankfurt i Tyskland, hvor vi skulle ta fly til USA sammen med deltakerne fra Belgia, Tyskland, Sverige og fler.
 

Hva er Super Trainer Showdown?
En turnering, et slags verdensmesterskap, i Pokémon kort, arrangert av Wizards of the Coast.
Den er kun åpen for spesiellt inviterte, det vil si folk som har vunnet kvalifiseringsturneringer eller har alle 8 Badges i Pokémon-ligaen.
I år, 18. November, ble den holdt i meadowlands, New Yersey (USA).


Her er Meadowlands Expo Center, hvor turneringen var.

Gigantisk
Over 700 inviterte spilte i selve turneringen, og ca. 6300 andre folk møtte også opp, for å se på eller være med på et av de andre arrengementene.
Det var altså ca. 7000 (!) mennesker til stede, og lokalene var gigantiske. Bare i min aldersklasse var det ca. 350 spillere. Og alle var meget, meget gode! Derfor var det en tøff utfordring, og jeg landet på 75. plass av de ca. 350. Jeg er veldig fornøyd, jeg gjorde det jo best av de tre deltakerne fra Norge!


Sabrina's Gym, Koga's Gym; det var mange side-arrangements, turneringer og gyms.


NY: Her er jeg mot min første motstander.

Noe for alle
Det var massevis av muligheter for å vinne gratis boosters. Nintendo Stadium, hvor du kunne utfordre mestertrenere fra Wizards på Stadium (Nintendo 64), Sabrina's Gym (kortkamper med massevis av Psychic Pokémon), Erika's Challenge (kjemp på kort mot Wizards' Master Trainers), og masse annet som jeg ikke fikk deltatt på.
Dette var noe for enhver, og jeg (og de fleste andre) var der fra 9.30 om morgenen til 21.00 om kvelden. Høres det mye ut? Tiden gikk fort!

Jeg håper Midgaard (norges svar på Wizards of the Coast) snart vil ha lignende arrangement i Norge, jeg er sikker på at det er mange gode spillere i Norge som ikke har vist seg enda. Og hvordan man blir en så god spiller? Øving, øving, øving...
Såklart vil det aldri finne sted en så stor turnering i Norge; det var ca. 7000 folk der, og på f.eks. turneringene på Outland her i Norge pleier det å være ca. 8-10.
Men forhåpentligvis vil det være kvalifiseringsrunder neste år også, og en aldri så liten amerikatur til tre vinnere da óg. 
Jeg kommer med ny info om turneringen snart, bl. a. bilder, fakta osv!

Står fast i et spill? Kjøp spillguide hos: