Hjemmeside for Fjord Plast entusiaster


Jeg er glad i lystbåter og spesielt båter produsert av Fjord Plast på 60 og 70-talet. Ette en diskusjon over hvor mange modeller som fantes i Fjord Plasts sortiment tidlig på syttitallet, så bestemte jeg meg for å prøve å sette opp en oversikt. Denne siden er et startpunkt for modelloversikt og forhåpentligvis en samling historier og fakta og minner fra en stor tid i norsk lystbåtproduksjon.

Jeg er interessert i å komme i kontakt med personer som har kjennskap til modellutvalget til Fjord, Selco, Ancas, Herwa og Norcem på denne tiden. Om noen har reklamemateriell og/eller andre skriftlige kilder som jeg kan få lov til å kopiere og om mulig referere/publisere så hadde jeg vært takknemlig om de tok kontakt med meg. Alle korreksjoner og tilleggsinfo mottas med takk.

For English speaking guests: This home page tries to gather facts, factoids and informatoin on the leisure craft produced by Fjord Plast AS in Arendal, Norway in the sixties and seventies. These pages are in Norwegian, but if neccessary contact the English speaking author: here.

 

Nyheter  15. feb. 2009:

Leverandører:

Linker:

Kilder:

Artikler

Jeg har forsøkt å få aksept fra rettighetsinnhaver til bilder der de er kjent. Om noen har rettigheter til bilder som vises her og ønsker dem fjernet, gi beskjed.
 

Sist oppdatert 15/2-2009

En link til dagens Fjord Boats AS, e. Fjord Boats AS
 

visitors counted by  since August 1st. 2000An interesting link to a Danish boat stat. database:  Baad basen at Udkik.dk