Tilsvarende oppskrifter se: Middager  Fisk  Norwegian

Torskegryte

Slankekost

Ingredienser

    400 g torskefilet
    1 løk
    1 paprika
    1 purreløk
    salat eller råkost
    poteter
    2 dl buljong

    rømmekolle
    sitron

Fremgangsmåte

Skjær løk og paprika i litt store biter, purreløken i ringer. Fordel dette i to hauger, og legg midt på to store biter aluminiumsfolie (brettet dobbelt). Legg 200 gram torskefilet på hver grønnsakshaug, og brett opp kantene. Hell så på 1 dl buljong i hver pakke, og lukk dem ved å klemme kantene sammen. La dem stå i stekeovnen på 200 grader i cirka 25 minutter.

Serveres med kokte poteter, salat eller råkost, en klatt rømmekolle oppi pakken og sitronbåter.

Registrert: 03.03.99 news:no.alt.mat
Kilde: http://start.at/wwo

Tilsvarende oppskrifter se: Middager  Fisk